Lezingen Blue Earth

Lezingen :
“Water in een nieuw licht”  

Wij geven regelmatig lezingen op onze locatie in Maastricht en ook op andere locaties door heel het land. Hierbij vertellen wij over de achtergrond en inspiraties van onze producten. Wilt u dus meer weten over onze werkwijze en meer informatie over onze producten en de mogelijkheden. Kom dan zeker eens een kijkje nemen op een van onze lezingen. Stuur een mail naar info@blueearthinnovations.com om te informeren over onze aankomende lezingen.

Inhoud lezingen

Water draagt informatie en leeft. Op basis daarvan hebben we uitvindingen gedaan en producten ontwikkeld. Waardoor water weer haar volledige levenskracht terugkrijgt en behoudt! Het gevolg hiervan is dat wij (en onze wereld)  weer gezonder worden. Dit is van wezenlijk belang voor ons en onze natuur, zeker in deze tijden. Met onze producten zijn we in staat grote problemen op te lossen in het bereik van waterzuivering, industrie, glastuinbouw, veehouderij etc.

We delen graag onze ervaringen en de nieuwe mogelijkheden die er zijn met jullie, op een zo praktisch  mogelijke wijze met o.a. voorbeelden van uitvindingen en producten op het gebied van quantum fysica en water. 

We willen jullie graag uitnodigen om onze uitvindingen en de weg daar naartoe zelf te ervaren. Wees Welkom…

Sign up to receive our newsletter in your inbox

Sign up to receive our newsletter in your inbox